March 30, 2017, 03:21:08 PM

Dream White ROLE PLAY GAMING

No New Posts RolePlay Gaming (RPG)

Сите правила, дискусии и новости ке ги најдете тука. Строго мора да се почитуват овие правила.

1
Posts
1
Topics

Last post by Immyboth
in Character letter of reco...
on January 25, 2016, 07:30:10 AM

Child Boards: Новости, RolePlay Дискусија, RolePlay правила, Евенти

ОПШТО

No New Posts Помош

Доколку ви е потребна помош може да побарате тука.

4
Posts
4
Topics

Last post by Immyboth
in motherless daughters poe...
on January 29, 2016, 07:11:03 AM

No New Posts Идеи и Предлози

Доколку продавате имот или сакате да најдете да купите може да пронајдете повеќе во ова тема.

2
Posts
2
Topics

Last post by Nick Firenzo
in Прочитај пред да отвориш...
on August 31, 2015, 03:58:56 AM

No New Posts Купувам/Продавам

Доколку продавате имот или сакате да најдете да купите може да пронајдете повеќе во ова тема.

31
Posts
31
Topics

Last post by ThomasSits
in игры для дево
on February 24, 2016, 04:36:12 AM

No New Posts Галерија

Тука може да ставате слики,видео од сервер.

2
Posts
2
Topics

Last post by Nick Firenzo
in За цитатираните коментар...
on August 31, 2015, 06:11:07 AM

No New Posts DreamWhite™

Тука може да најдете повеќе за DW™ исто така може да пофалите или да се пожалите на некого.

1
Posts
1
Topics

Last post by Arch Firenzo
in Екипа која работи на Сер...
on August 31, 2015, 04:11:38 AM

Child Boards: Пофалби и поплаки на админ тим

Кршење правила

No New Posts Warning

Сите играчи кои ќе добијат опомена на сервер (5 опомени = бан).

1
Posts
1
Topics

Last post by Arch Firenzo
in Правило за отворење на т...
on August 31, 2015, 07:59:36 AM

No New Posts Кршење Правила

Тука може да пријавите доколку некој прекршува правила.

0
Posts
0
Topics

Last post by Nick Firenzo
in Правило за отварање тема
on August 31, 2015, 04:02:55 PM

Child Boards: OOC навреди и пцовки, Кршене на RolePlay
No New Posts Банирани

Сите банирани играчи на сервер ке ги најдете тука заедно со причината за бан.

1
Posts
1
Topics

Last post by Arch Firenzo
in Правило за отворење на т...
on August 31, 2015, 07:56:46 AM

DreamWhite Организации/Банди/Мафии

No New Posts Организации/мафии/банди/Агенции

Тука ке ги најдете сите орг/банди/мафии,пријави за нив и уште многу други работи

Moderator: Rouss

0
Posts
0
Topics

Last post by -Daniel Shaw-
in Поплака на членови
on August 31, 2015, 11:22:07 AM

Child Boards: Организации, Банди, Мафии, Агенции
No New Posts Поплаки на Лидери

Овде ќе можете да се пожалите од лидерите на сервер.

Moderator: Rouss

2816
Posts
2814
Topics

Last post by ThomasSits
in список обнов
on March 05, 2016, 12:11:55 PM

DreamWhite Cafe

No New Posts DreamWhite Cafe

0
Posts
0
Topics
Child Boards: Multimedia и Download, Спорт, Хумор, Музика, Игри, Чет
No New Posts Скриптање

Сите заинтересирани кој сакат да научат да скриптат и да изработуват МТА мапи може тука да научат.

0
Posts
0
Topics
Child Boards: Туторијали, Дискусија во врска со скриптање, SA - MP мапи
No New Posts Gta Sa Модови

Тука можите да ги пронајдите некои убави GTA модови.

0
Posts
0
Topics
Child Boards: Туторијали за модови, Download на модови, Дискусија за модови
No New Posts Фан Арт

Тука можите да изработувате слики во фотошот и да дискутирате во врска со тоа.

0
Posts
0
Topics
Child Boards: Дизајнерски резултати, Дискусија, Дизајнерски алатки

Канта

No New Posts Канта

Сите застарени теми ке бидат тука.

0
Posts
0
Topics
  • No New Posts
  • Redirect Board

Dream White RPG Macedonia - Info Center

Forum Stats Forum Stats

2882 Posts in 2880 Topics by 49 Members. Latest Member: ThomasSmext
Latest Post: "список обнов" ( March 05, 2016, 12:11:55 PM )
View the most recent posts on the forum.
[More Stats]

Users Online Users Online

1 Guest, 0 Users

Most Online Today: 1. Most Online Ever: 6 (August 31, 2015, 08:43:27 AM)